24-uurs Regio Zwolle tour 2016

24-uurs regio zwolle tour

Na de succesvolle site-visits van de afgelopen jaren kunt u zich nu weer inschrijven voor de Regio Zwolle tour 2016. Op donderdag 31 en vrijdag 1 april 2016 organiseert Congresbureau Regio Zwolle een 24-uurs site-visit om congresorganisatoren en meetingplanners kennis te laten maken met het zakelijke aanbod en de sfeer van de historische Hanzestad Zwolle.

Programma Regio Zwolle tour 2016

Er is een uitgebreid programma inclusief overnachting en diner samengesteld waarin verschillende congreslocaties en hotels in de Regio Zwolle bezocht zullen worden. Ook is er de gelegenheid om verder kennis te maken met de stad en regio middels een stadswandeling en fietstocht. De deelnemers overnachten in Hotel Lumen en brengen onder andere een bezoek aan Mooirivier Hotel & Congres, Sandton Hotel Pillows, de Nieuwe Buitensociëteit en het IJsseldeltacenter.

Van 31 maart tot 1 april

De Regio Zwolle Zomertour start op donderdag 31 maart om 15.00 uur en zal eindigen op vrijdag 1 april 2016 om 15.00 uur. De tour bevat naast het bezoeken van de zakelijke evenementen locaties en hotels ook een sportieve en culturele activiteit.

Organiseert u zakelijke bijeenkomsten en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Regio Zwolle? Geef u dan nu op via http://www.congresregiozwolle.nl/Schrijf-u-in-voor-de-24-uurs-Regio-Zwolle-Tour/ en/of kijk voor verdere informatie op de website: www.congresregiozwolle.nl.