Congres Magazine

Congres Magazine 1Over ons

Met onze online en print media willen wij onze doelgroep van de juiste (vak)informatie voorzien. Hierbij richten wij ons op zowel het organiseren van congressen en evenementen (middels een leveranciersgids) als het geven van verdiepende (vak)informatie en inspiratie (middels artikelen, foto’s, filmpjes, productpresentaties, congresreportages en interviews).

Print magazine
Met Congres Magazine willen wij een professioneel, fris geluid laten horen binnen de congres- en meetingbranche. Voor onze doelgroep zijn we niet alleen een praktische leveranciersgids, maar ook een leeswaardig en inspirerend  magazine. Zowel de inhoud als opmaak van alle Congres Magazine media voldoet aan een hoge standaard: professioneel, origineel, prikkelend en van deze tijd.

Inhoud
Januari 2015 verscheen de eerste printeditie van Congres Magazine, met als gastheer regio Overijssel. Wij nemen u mee door de provincie, laten ervaringsdeskundigen aan het woord en tonen u het beste uit deze provincie als het op congres organiseren aankomt.  Daarnaast is een aantal artikelen algemeen van aard. Deze vertellen o.a. de ins en outs van de sprekerswereld, de nieuwste mogelijkheden op technologiegebied voor congressen en de zin en onzin van een evenementenverzekering.

Congres-Magazine-1-inhoudDe tweede editie zal zich richten op regio West. Ook in dit nummer maken we een mix van handige info over accommodaties, congresbureaus en toeleveranciers in dit gebied met verdiepende vakartikelen en inspirerende verhalen. Uiteraard zal ook deze editie de nodige ontspanning en interessante acties bevatten.

Colofon Congres Magazine

Marketing:  Adplacement Internet Marketing
Grafische vormgeving: Tekstcentrale
Sales: Liroy Wekema
Redactie: Tekstcentrale,  DVE Media
Eindredactie: drs. F.M. Blokzijl

0521-769017 | congresmagazine@gmail.com

Congres Magazine verschijnt elk kwartaal en is een samenwerking tussen Adplacement Internet Marketing (kvk 53881265) en Tekstcentrale (kvk 02095839)

Specificaties
– A4 formaat (210 mm x 297 mm)
– minimaal 48 pagina’s
– Geniet gebrocheerd
– 135 grams papier Mat MC
– Gedrukt op papier van verantwoorde afkomst, volgens FSC C092667
– Gerichte verspreiding via PostNL en vakbeurzen, zoals EvenementContact.

Advertentietarieven
– 2 pagina bedrijfspresentatie dmv interview: € 590,-
– 1/1 pagina full color € 500,-
– 1/2 pagina full color € 300,-
– 1/4 pagina full color € 175,-

Advertentie en fotomateriaal aanleveren in zo hoog mogelijke resolutie als PDF/JPG/PSD/TIFF (via www.wetransfer.com / congresmagazine@gmail.com)