Drenthe

Denk aan Drenthe en grote kans dat u meteen hunebedden, heidevelden en bossen voor u ziet. Met zijn mooie natuur en pittoreske dorpjes is Drenthe een heerlijke provincie om in te ontspannen en recreëren. Net zo goed geeft het mooie Drenthe extra beleving aan uw zakelijke ontmoetingen! Want ook de zakelijke accommodaties zijn veelal op prachtige locaties in het Drentse landschap gelegen. Dat prikkelt alle zintuigen! Een congres organiseren in Drenthe? Daarmee doet u uw gasten een groot plezier!

Congres organiseren Drenthe - temidden van natuur

Mogelijkheden congres organiseren Drenthe

Drenthe is één van de populairste vakantiebestemmingen in Nederland. Daardoor beschikt de provincie over vele en bijzondere accommodaties. Van bekende hotels als Van der Valk, Hampshire Hotel en Fletcher Hotel tot een unieke historische havezate. Drenthe biedt de mogelijkheden voor een vergadering of teambuilding, maar ook (inter)nationale, meerdaagse congressen met duizenden personen zijn mogelijk. Een mooi voorbeeld van de capaciteit van Drenthe is de TT Assen: het grootste internationale sportevenement van Nederland waar jaarlijks honderdduizenden mensen op af komen. En uiteraard is Drenthe dé provincie om te gaan brainstormen in een hutje op de hei!

TT Assen - congres organiseren Drenthe

Congres in Drenthe met iets extra’s

De kleinschaligheid van de provincie in combinatie met de korte communicatielijnen van de congresaccommodaties maakt bijzondere congressen in Drenthe mogelijk. Omdat zakelijke locaties op relatief korte afstand van elkaar liggen, kunt u in Drenthe heel eenvoudig uw deelnemers van hun hotel naar een andere locatie vervoeren voor een beetje ontspanning of inspanning! Een bijzonder partnerprogramma organiseert u bijvoorbeeld in samenwerking met circuit Assen. Racen op dit circuit staat garant voor een spectaculaire ervaring! Daarnaast bieden veel congreslocaties zelf al mooie arrangementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een avontuurlijke combinatie tussen congreslocatie Atlas Theater en Wildlands Emmen? Bij De Bonte Wever in Assen kunt u sportieve en actieve breaks aan uw congresprogramma toevoegen. In de JenS vesting van FC Emmen kunt u een congres tot 250 personen organiseren aan het voetbalveld. En tijdens een congres op het stijlvolle resort Hof van Saksen nabij Assen kunnen uw gasten tussen de bedrijven door genieten van de prachtige omgeving.

Bereikbaarheid Drenthe

Drenthe is verrassend snel te bereiken via de A28. De reden: geen files. Vanaf de Randstad lijkt de afstand misschien groot, maar in feite is de bereikbaarheid van deze noordelijke provincie heel goed! Per spoor kunt u Drenthe bereiken via treinstations Assen, Beilen, Coevorden, Dalen, Emmen, Emmen-Zuid, Hoogeveen, Meppel en Nieuw Amsterdam.