Effectief vergaderen met een Yoga of Shiatsu ‘Brain break’!

creatief vergaderen postillion brain breaks

Postillion Hotels Nederland introduceert een ludiek vergaderconcept: ‘Brain Breaks’Een Shiatsu, Yoga, Haka, Balloon of Brass Break moet een flinke dosis creativiteit en energie in vergaderingen injecteren. Deelnemers blijven scherp en gefocused, zodat een vergadering veel effectiever wordt!

Meer energie en creativiteit

‘Brain Breaks’ zijn prikkelende energizers die zorgen dat een vergadering met de juiste concentratie wordt voortgezet. Door op het goede moment een time-out te organiseren, blijven deelnemers scherp en gefocust. De Haka Break is een energizer waarbij de nadruk ligt op bewegen. Er worden krachtige en dynamische stukken uit de beroemde ‘Ka Mate’ Haka gebruikt. Doordat de deelnemers samen in beweging komen, roept de workshop snel veel energie op. Tijdens de Yoga Break komen de deelnemers tot rust door meditatie en verschillende yoga-oefeningen. Ze worden zich bewust van hun ademhaling en gedachten en voelen zich na de break opgewekt en energiek. Daarnaast zijn er BalloonBrass en Shiatsu Breaks die – allemaal op geheel eigen wijze – bijdragen aan effectief vergaderen.

Effectief en inspirerend

Na een aantal uren stevig vergaderen, krijgen deelnemers vaak concentratieproblemen. Postillion Hotels Nederland wil hier als vergaderexpert iets aan veranderen. Erik-Jan Ginjaar, directeur van Postillion Hotels Nederland: “Postillion is een bedrijf waar jong talent kan ondernemen met een tikkeltje lef, en dit concept is daar een buitengewoon goed voorbeeld van. Eerder introduceerden we al ‘Brain Food’, gezonde gerechten en hapjes met zorgvuldig gekozen ingrediënten die extra energie geven. Met het concept ‘Brain Breaks’ gaan we nu nog een stap verder en maken we vergaderen effectief, leuk en inspirerend.”

creatief vergaderen postillion brain breaks

Vergaderarrangementen met ‘Brain Breaks’ zijn te boeken bij Postillion Hotel Amsterdam. De intentie is om het concept uit te rollen naar de andere locaties.