Huis ten woldeEen bijzondere inspiratie-locatie
Op slechts één minuut rijden vanaf de snelweg (A32), bevindt u zich in een totaal andere wereld. Landelijk gelegen aan de rand van Overijssel, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en tegen de Drentse bossen en heide aan, ligt Huis ten Wolde. U voelt het meteen: hier komt de inspiratie vanzelf bovendrijven!

Uw gezelschap komt hier in alle rust en ruimte samen. Voor kleine groepen is de bibliotheek met het uitzicht over de weilanden en de comfortabele loungebanken een bijzonder inspirerende omgeving. In de luxe boardroom kan in opperste concentratie aan de gestelde doelen worden gewerkt. Ten slotte biedt de vergaderruimte ruimte aan groepen van 20 tot 350 personen. Maar ook grotere groepen zijn welkom in Huis ten Wolde: door samen te werken met het op vijf minuten afstand gelegen congrescentrum “De Meenthe”, tegenover het station van Steenwijk, zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Huis ten woldeEven iets anders
Toe aan een welverdiende onderbreking? Huis ten Wolde organiseert  verschillende “vergaderbreaks” waarbij de prachtige omgeving een centrale rol speelt. Zo kunt u uw programma verrijken met teamversterkende activiteiten – zoals mountainbiken op de Woldberg,  paarden mennen of teambuilding met roofvogels – of een ontspannend intermezzo. Wat dacht u van een rondvaart in Giethoorn of een rondleiding over het Landgoed De Eese? Daarnaast beschikt Huis ten Wolde over een wellness- en beautycentrum. Ontspannen gaat hier vanzelf!

Huis ten WoldeEten en drinken
Na gedane arbeid komt u tot rust bij de open haard in De Huiskamer, waar u heerlijk kunt lunchen met uitzicht op de omgeving. Bij mooi weer geniet u uiteraard op het terras van het prachtige panorama. Naast de natuur werkt ook de kunst in en om het huis inspirerend. Het hele jaar door worden in huis en tuin beelden, schilderijen en wandobjecten in wisselende exposities  tentoongesteld.  Dineren ten slotte kan in De Spijskamer. Hier worden verfijnde streekgerechten geserveerd, grotendeels bereid met producten van een nabijgelegen biologisch veeteelt- en tuinbouwbedrijf.

Huis ten WoldeUw eigen landhuis
Vanwege haar ligging, inrichting en mogelijkheden is “Huis ten Wolde” prima in zijn geheel af te huren. U kunt dan vrijelijk gebruik maken van alle faciliteiten, zoals zalen voor parallelsessies, de wellness, sauna en het royale zwembad met whirlpool.
Volledig beschikken over een inspirerend landhuis, niet gehinderd door andere gasten of groepen, tegen een verrassend vriendelijke prijs: dat biedt bijzondere mogelijkheden. U kunt ongestoord met volledige concentratie aan de slag, ondersteund door een geoliede organisatie en gulle gastvrijheid die kenmerkend is voor deze bijzondere inspiratie-locatie.

Bijzonder gastvrij
U kunt gebruikmaken van Huis ten Wolde op de manier zoals u dat wenst! Hier weet men dat geen gast hetzelfde is en iedereen op een andere manier ontspant. De één door inspanning; de ander door ontspanning. De behulpzame staf staat daarom voor u klaar om een arrangement geheel op maat samen te stellen.

Huis ten woldewww.huistenwolde.nl
[email protected]
Onderduikersweg 6
8346 KP De Bult
Tel: 0521 – 53 54 00

 

Bijzonder buitengebied: De Woldberg en de Eese

Huis ten Wolde is gelegen aan het bosgebied van De Woldberg en De Eese. De Woldberg is het hoogste punt in het glooiende landschap. Vanaf de 24 meter hoge uitkijktoren heeft u een prachtig overzicht over een groot deel van het Steenwijkerlandse landschap. De hoogteverschillen, het bos, de lanen en de verschillende landschapselementen – houtwallen en holle weggetjes, graslandjes en een hoogveenvennetje, weilanden en heide – maken dit een afwisselend gebied met een overdadige flora en fauna. U kunt wandelen over paden en lanen, fietsen over het netwerk van fietspaden, en paardrijden. Aan de aanwezigheid van een voormalig jachthuis, St. Hubert, het landhuis en de rentmeesterswoning ziet u dat De Eese een landgoed is. Vanuit Huis ten Wolde starten diverse fiets- en wandelroutes en kunt u fietsen huren.