Kindest Regardz binnen Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Congres Magazine | Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

‘KINDEST REGARDS’: letterlijk betekent het ‘vriendelijke groeten’. ‘Regards’ staat ook voor ‘aandacht geven’ en dat is het belangrijkste doel van  deze organisator van authentieke congres- en vergaderlocaties en hotels: met oprechte aandacht haar gasten behagen.

Juist nu, in deze tijd van 24/7 continuïteit, waarin iedereen continu mobiel, bereikbaar en flexibel geacht wordt te zijn, is persoonlijke aandacht een groot goed. Contact vindt steeds vaker digitaal plaats, waardoor zakelijke ontmoetingen meer betekenis hebben dan ooit.
regardz - theater
De ‘kindest’
Dat weet Regardz als geen ander.  Zij geeft zakelijk en ondernemend Nederland de ruimte om elkaar te ontmoeten. In een omgeving die geheel beantwoordt aan de  hoge maatstaven van deze moderne tijd, maar garant staat voor authentiek gastheerschap met een continu streven de ‘kindest’ te zijn.

De ‘lekkerste’
Om van gasten vrienden te maken en het serviceniveau naar een nóg hoger peil brengen, heeft Regardz twee locatiedirecteuren aangesteld als directeur Kindest Regardz en directeur Food Experience. Luciën van de Veerdonk, directeur van de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, gaat als directeur Food Experience samen met de keukenbrigades aan de slag met thema’s als beleving, vers, lokaal, gezond en beautiful. Zo wordt binnenkort een nieuw theeconcept geïmplementeerd, staat er een kruiden- en groentetuin voor alle locaties op de wensenlijst, zal honing een belangrijk product binnen Regardz worden en vinden er verkennende gesprekken plaats met (lokale) leveranciers die bij kunnen dragen aan de WOW-beleving. “Met alles wat we doen en gaan doen, wil Regardz niet alleen het aardigste bedrijf van Nederland zijn en blijven, maar ook het ‘lekkerste’!”, aldus Luciën.

Faciliteiten
Zakelijke gasten kunnen in Zwolle niet alleen rekenen op een aardige gastheer met bijzonder lekker eten en drinken, maar ook op multifunctionaliteit in de breedste zin van het woord. De Nieuwe Buitensociëteit faciliteert dagelijks de zakelijke ontmoeting van 2 tot 1250 personen.  De 32 multifunctionele zalen en meerdere restaurants en cateringruimtes bieden legio mogelijkheden. Congressen kunnen beschikken over een inhoudelijk programma, cateringruimte, een beursvloer en legio subsessies. Met deze faciliteiten en buitengewone gastheerschap is het eenvoudig vrienden maken!


KINDEST REGARDZ UIT ZWOLLE – NIEUWE BUITENSOCIËTEIT
Stationsplein 1 | 8011 CW Zwolle | Tel: 038-4260260

  • Gelegen direct tegenover het Centraal Station en op vijf minuten loopafstand van Zwolle centrum
  • Bereikbaar binnen 8 minuten vanaf de A28
  • Parkeerterrein en garage met bijna 400 parkeerplaatsen
  • Moderne theaterzaal met flexibele opstelling, 792 comfortabele theaterstoelen en professionele techniek
  • 30 flexwerkplekken, kleine zalen en grote zalen
  • Daglicht, climate control  en moderne faciliteiten in elke zaal
  • Ambitieuze keukenbrigade biedt ‘Food Experience’ met unieke cateringmogelijkheden op maat
  • Terras, bar en restaurant
  • Gratis Wifi en volledige technische assistentie